Een nieuwe reeks middelen maakt zelfs de meeste complexe procedures eenvoudig.

Released at - July 20, 2017

Kerr Dental lanceert het tweede hoofdstuk van de stap-voor-stap instructiegids waarmee tandartsen consistente procedures kunnen vinden om hun meestvoorkomende behandelingen toe te passen.

Deze volgende serie heeft een focus op 'Het vereenvoudigen van uw praktijk' en gebruikt geanimeerde video's en klinisch bewijs om te demonstreren wat innovatieve technologieën gecombineerd met de juiste aanvullende producten kunnen doen om zelfs de meest complexe procedure te vereenvoudigen.

Door de bewegingen van een endodontische behandeling met een volledige tandreconstructie door te nemen, introduceert Kerr zijn nieuwste innovaties die zijn ontworpen om artsen volledige controle en gemoedsrust te geven.

Toonaangevend is Endovac Pure™, het apicale negatieve druk irrigatiesysteem dat is gepresenteerd op IDS 2017.

Deze baanbrekende oplossing wordt ondersteund door uitgebreid wetenschappelijk bewijs en verzekert 3D-reiniging en veilige irrigatie in de volledige lengte van het kanaal, waaronder het apicale derde, met slechts één handstuk.

Andere toonaangevende producten zijn het Single-Fill in één stap aan te brengen composiet voor stompopbouw SonicFillTM 2 en TF Adaptive, het endodontische vijlsysteem voor eenvoudige en intuïtieve wortelkanaalpreparaties.

“We hebben één van de moeilijkste procedures genomen: een procedure met wortelkanaalbehandeling, stompopbouw en een kroonrestauratie. Zo kunnen we demonstreren wat de juiste combinatie van baanbrekende technologie en intuïtieve producten kan doen om de foutmarge te verkleinen, stress te verminderen en complexiteit te verlagen”, aldus Catherine Stahl, vicepresident van marketing EMEA bij KaVo Kerr.

“Er zijn zoveel variabelen waar tandartsen rekening mee moeten houden tijdens complexe procedures. Wij vinden dat het onze verantwoordelijkheid is als producenten van tandheelkundige producten om hun werk zo eenvoudig mogelijk te maken door de beste oplossingen te vinden voor de omstandigheden waar ze mee te maken hebben. We delen tenslotte de passie van onze klant: het promoten van superieure niveaus van tandheelkundige zorg.”

Ontdek meer over de Simplicity-campagne en het instructieproject op www.kerrdental.com/simplicity-campagne

Nombre de caractères : 1994

Al ruim 125 jaar dient Kerr de brede behoeften van de hele tandheelkundige sector, in een streven naar het verbeteren van de gezondheid van de mond.

De afzonderlijke merken van Kerr zijn opgenomen in de platforms van Kerr Restoratives, Kerr Endodontics en Kerr Prevention.

We zijn ervan overtuigd dat we samen meer kunnen bereiken, door de allerbeste, patiëntgerichte oplossingen te bieden en door samen te werken met degenen die we tot dienst zijn (Together we’re more).