Twee innovatieve bedrijven die samen uitmuntende tandheelkundige producten aanbieden: KaVo en Kerr bundelen hun krachten.

Released at - October 27, 2017

De samenvoeging van KaVo en Kerr in KaVo Kerr biedt oplossingen voor de gehele tandheelkundige sector vanuit één bedrijf: voor infectie-preventie, restauratie, endodontie, prophylaxis, roterend instrumentarium, behandeleenheden, beeldvorming en CAD/CAM.

Tandheelkundige uitmuntendheid vanuit één centraal bedrijf: KaVo en Kerr zijn gericht op de wensen en behoeften van hun klanten. Als toonaangevende leveranciers van tandheelkundige apparatuur en verbruiksartikelen, optimaliseren beide bedrijven hun commerciële en servicesstructuur.

De voordelen voor tandartsen: Met de fusie van KaVo en Kerr wordt het productaanbod en de klinische oplossingen nu afgestemd op de workflow van de tandarts. Plaatselijke KaVo- en Kerr-vertegenwoordigers blijven zich inzetten voor de tandheelkundige sector, en kunnen daarbij profiteren van elkaars ervaring en een breder scala aan compatibele oplossingen aanbieden voor bijna alle processen binnen de tandartspraktijk.

Hogere efficiëntie bij dagelijkse preventieve behandelingen: Het eerste concrete voorbeeld hiervan is het samenbregen van een topselectie aan preventieprodcuten in één handige doos, de Kavo Kerr-preventiedoos.

De belangrijkste onderdelen van deze doos, die binnenkort verkrijgbaar is voor tandartsen, zijn de innovatieve KaVo SMARTmatic-instrumenten gecombineerd met bijbehorende preventive-cups en accessoires, plus de Kerr Cleanic-preventietandpasta van de Duitse marktleider.

“Onze Kavo Kerr-preventiedoos combineert onze topselectie van perfect op elkaar aansluitende KaVo-instrumenten en Kerr-verbruiksartikelen in één verpakking”, zegt Catherine Stahl, Vice President Marketing EMEA bij KaVo Kerr. “Tandheelkundige experts kunnen nu onze preventie-oplossingen van één aanbieder uitproberen en dit tegen voorwaarden die even overtuigend zijn dan de kwaliteit die de klant verwacht van KaVo Kerr.”

KaVo en Kerr, onze visie.

Al meer dan 100 jaar focust KaVo op innovatie en kwaliteit van tandheelkundige producten en services. Het bedrijf heeft een uitmuntende reputatie opgebouwd bij tandartsen, tandtechnici en mondhygiënisten.

Kerr bedient al ruim 125 jaar de tandheelkundige sector ter ondersteuning van de mondzorg. De afzonderlijke Kerr-merken worden opgenomen in de platforms Kerr Restoratives, Kerr Endodontics en Kerr Prevention.

Nu gaan deze toonaangevende bedrijven, met hun uitgebreide expertise en productontwikkeling, hun gemeenschappelijke visie waarmaken als KaVo Kerr: het inspireren van onze klanten, hun patiënten en onze eigen medewerkers en hen helpen om hun potentieel te realiseren.

Voor meer informative over het nieuwe KaVo Kerr-bedrijf, gaat u naar www.kavokerr.com/een-visie